Winter wonderland

Hei, hestefolket!

Flere som har hatt en himmelsk stund på en herlig hesterygg i dagens solfylte vinteridyll? Håper det! Det har jeg!

 

Har vært på sterkt etterlengtet tur med selveste Borken min. Hesten over alle(!) hester. Han er 24 år nå, og han trengte denne fine skritteturen, barfot på drømmeføre! Eller - vi trengte denne turen begge to, og sammen! 

 

Vi møtte på et perfekt selskap til turen vår; nabofruen med voffsen, og det var uhorvelig koselig å skritte avgårde på gamlefar, og skrave med den fine naboen min! Vi har bodd her i noen år begge to, og har sånn plutselig oppdaget hverandre, og fått bedre kontakt da gutta våres går i samme barnehage. Tenk så koselig!

 

På hjemveien slo vi av en prat med vår koselige hestenabo også. Borken pratet med hoppa hennes, og kunne ikke skjønne hvorfor vi ikke kunne slippe han inn til henne. En perfekt tur, med mye koselig sosialt attåt!

Jeg hadde litt dårlig samvittighet for Harry, som også burde blitt trent i dag. Men jeg slapp å ha den følelsen lenge, da jeg skrittet inn på tunet hjemme, og fikk se han. Svettere hest har jeg ikke sett på flere år!! Det dampet og rant av han, stakkar! Han hadde selv fint stått for sin egen trim i dag, han. Han blir i hundre da Borken blir med på tur, men sååå propell trodde jeg ikke han ble :-) Han var flink hest som holdt seg innenfor gjerdet da! 

Ha en fin kveld alle! ⭐️

0

Skriv en ny kommentar